Over Sterre & Stijl 2018-01-30T15:07:58+00:00

Over Sterre & Stijl

De kledingagentuur Sterre & Stijl is opgericht op 1 januari 1999 in Heusden-Vesting. In de eetkamer van mijn woonhuis ben ik begonnen in dit Brabantse vestingstadje. Later ben ik verhuisd naar het naastgelegen plattelandsdorp Herpt. Al meer dan 15 jaar ontvang ik detaillisten uit heel Nederland in mijn sfeervolle showroom. In alle rust kopen klanten hier hun collecties in.

Na mijn opleiding TMO (Textiel Management Opleiding, tegenwoordig Hogeschool voor Modemanagement) in Doorn en aansluitend de LDT (Lehranstallt des Deutschen Textileinzelhandels) in Nagold (Duitsland) ben ik begonnen in Amsterdam als vertegenwoordigster. Tijdens mijn studies heb ik gewerkt bij Modehuis Van Dijk in Waalwijk en bij herenmodezaak Holyʼs in Stuttgart. Later werkte ik in Vianen en werd ik benaderd door een klant om het merk Cottage op te zetten voor de Nederlandse markt, de brug naar zelfstandigheid.

In de jaren daarna heb ik mijn netwerk van klanten opgebouwd en uitgebreid met verschillende internationale merken als PTA, Cartoon, More & More en “Mais il est où le Soleil?”.

In 2012 werd ik gevraagd om het Antwerpse label Myrine als agent te gaan vertegenwoordigen. Een nieuwe uitdaging om een nieuw merk goed op de Nederlandse kaart te zetten.

Inmiddels is Myrine Antwerp veranderd in Myti  comfort without limits.

Myti (van Mytilene) is de jonge zus van Myrine in de Griekse mythologie. De nieuwe lijn, gespecialiseerd in jersey’s en comfortabele stoen, zal geheel opnieuw gepositioneerd worden voor een nieuwe en jongere klant.

Tegenwoordig ben ik ook ‘Personal Shopper’, geef consumenten kleding/mode-advies en doe ‘garderobe checks’  bij klanten thuis!

Graag verwelkom ik u in mijn showroom.
Tot ziens in Herpt!

Mariëlle Ehren-Verhulst