Over Sterre & Stijl

De kledingagentuur Sterre & Stijl is opgericht op 1 januari 1999 in Heusden-Vesting. In de eetkamer van mijn woonhuis ben ik begonnen in dit Brabantse vestingstadje. Later ben ik verhuisd naar het naastgelegen plattelandsdorp Herpt.

Al meer dan 25 jaar ontvang ik detaillisten uit heel Nederland in mijn sfeervolle showroom. In alle rust kopen klanten hier hun collecties in.

Na mijn opleiding TMO (Textiel Management Opleiding, tegenwoordig Hogeschool voor Modemanagement) in Doorn en aansluitend de LDT (Lehranstallt des Deutschen Textileinzelhandels) in Nagold (Duitsland) ben ik begonnen in Amsterdam als vertegenwoordigster.

Tijdens mijn studies heb ik gewerkt bij Modehuis Van Dijk in Waalwijk en bij herenmodezaak Holyʼs in Stuttgart. Later werkte ik in Vianen en werd ik benaderd door een klant om het merk Cottage op te zetten voor de Nederlandse markt, de brug naar zelfstandigheid.

In de jaren daarna heb ik mijn netwerk van klanten opgebouwd en uitgebreid met verschillende internationale merken als PTA, Cartoon, More & More en “Mais il est où le Soleil?”, Angels never Die, Myrine en Le Pep.

Md’M is ook één van die leuke merkjes die op mijn pad kwamen.

Begin 2020 werd ik gevraagd om het Deense label Costamani als agent te gaan vertegenwoordigen. Een nieuwe uitdaging om een nieuw merk goed op de Nederlandse kaart te zetten. Eind dit jaar ga ik de samenwerking aan met Huib van Schaijik, eigenaar van het Nederlandse  label MaraMay. Samen willen we dit duurzame en vegan knitwear label uitbreiden en verder ontwikkelen.

In 2023 zijn 2 nieuwe merken toegevoegd aan mijn portfolio: het Nederlandse brillenmerk Frank and Lucie en het Spaanse dameslabel WNTCollection, WhyNoT.

Graag verwelkom ik u in mijn showroom.
Tot ziens in Herpt!

Mariëlle Ehren-Verhulst